Informatie met betrekking tot het verzenden van pakketjes.

 

Op deze pagina vindt u informatie over het verzenden van de pakketten en de kosten die dit met zich meebrengen. Vooralsnog werken wij enkel met Post NL, u kunt ervoor kiezen om het pakket thuis of op een door u opgegeven adres te laten bezorgen. Een derde keuze is dat u het pakket ophaalt bij Post NL. Wilt u geld besparen en bent u in de mogelijkheid is het uiteraard mogelijk om uw pakketje in de winkel, Breed 35 te Hoorn af te halen. Uiteraard worden er bij de laatste optie geen verzendkosten doorberekend.

 

Voor bestellingen die op werkdagen, voor 14.00 uur, bij ons binnenkomen geldt dat wij zullen trachten deze nog dezelfde dag te versturen. In Nederland zal het pakket dan de volgende werkdag worden geleverd. Voor pakketten naar het buitenland is een langere levertijd, informatie hierover kunt u vinden op de website van Post.nl.

 

Overzicht van de prijzen:

Nederland:

  • Brievenbuspakket € 4.50. Met de code 2020275 kunt u € 2.75 euro korting krijgen op de verzendkosten. Dit geldt enkel voor artikelen die door de brievenbus kunnen, conform de regels van Post.nl. Bij artikelen die door de brievenbus passen hebben wij het logo 📭︎  gezet. 
  • Pakketpost   maximaal 10 kg € 7.25
  • Pakketpost 10 - 30 kg € 13.50
  • Voor bestellingen boven de € 150,= binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten!

 

Europa en/of wereldwijde verzending:
Neem hiervoor contact met ons op om de juiste verzendprijs door te nemen via info@onwais.nl.

 

Onwais! Behoudt zich het recht voor de verzendkosten te wijzigen wanneer deze bij Post NL veranderen.

Op verzoek kunnen wij u een track en trace code toezenden per e-mail. Wanneer u dit wenst kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven. Een track en trace code kan niet worden verstrekt voor alle landen, informatie hierover vindt u op de website van Post.nl.

 

Bij retourzendingen dient u zelf het pakket af te geven bij Post.nl. Wanneer het product nog geheel intact is (dit geldt ook de verpakking) zullen wij de kosten terugstorten. De verzendkosten voor teruggestuurde artikelen zijn voor de klant zelf.  

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de verzendkosten dan kunt u ons mailen info@onwais.nl of bellen op telefoonnummer 0229 - 588 684.