Goed gevulde mand met heerlijks streekproducten uit West-Friesland. Inhoud mand: Kaas 500 gram, mosterd, Hoornse Stadsworst, Honing, Dipje, Chocolade en diverse knoflooksausjes.

Zwarte stokbroodmand gevuld onderzetters, een blik in de vorm van een melkbus gevuld met muntdrop, twee magneten, een beeldje met het wapen van Hoorn, een sleutelhanger en een hartenblik met hartensnoepjes erin. 

Mooie houten snijplank met daarop heerlijke streekproducten zoals pannenkoekenmix, Aardbeiensaus, Kaas 500 gram, dipje, droge worst, mosterd, diverse knoflooksausjes en een fles sap.

Bakblik met daarin boerencakemix en jam. Beide afkomstig uit de streek West Friesland. Een leuk cadeaupakket zomaar of om cadeau te geven als kerstpakket. 

Mooie stevige bewaardoos in het zwart of goudkleurig met daarin Toverthee en bakmeel voor het zelf maken van Kerstkoekjes. De toverthee bevat een bloem die bij het opgieten van heet water uitkomt. Beide producten komen uit de streek West Friesland. Leuk als kerstpakket of gewoon als cadeau. 

Mooi cadeaupakket; mooie stevige bewaardoos met daarin twee soorten jam, pannenkoekenmix en een heerlijke vruchtensaus. Dit pakket met streekproducten is ook erg leuk als kerstpakket of zomaar als cadeau.