Mooi geel pakket gevuld met slofklompen*, blik stroopwafels, gele mok, peper en zoutstel in de vorm van molens, tulpenpen, opener en een kurkentrekker.

*Graag bij opmerkingen vermelden welke maat slofklompen u wenst.

 

Pakket Holland

€ 39,95

Pakket Holland

€ 39,95

Een goed gevulde mand met kaas 500 gram, een blik stroopwafels, een pakje met Koeiendrop, een snijplank met drie kaasmesjes, een keuken- en handdoekenset, een pakje servetten en een keramieken klompje gevuld met chocolade.

Pakket Holland

€ 25,95

Pakket Holland

€ 25,95

Een stokbroodmandje gevuld met een blik stroopwafels, een pakje servetten, een peper- en zoutstel in de vorm van molens, een weckpot en een keramieken klopje gevuld met chocolade.

Leuk pakket met de afbeeldingen van het Kussend Paar met daarin sokken (draagbaar maat 36-41), thee- en handdoek, een peper en zoutstel, een pak servetten en een koelkastmagneet.

Enig Hollands pakket in de sfeer van koeien met daarin een thee- en handdoek, slofklompen met de afbeelding van een koe* en een spaarpot in de vorm van een melkbus gevuld met Hollandse Koeiendrop.

*Graag bij opmerkingen vermelden welke maat slofklompen u wenst.

Cadeaupakket met slofklompen met de afbeelding van een molen*, Nederlandse klompendrop, Hollandse Stroopwafels en een miniatuur keramieken molen.
*Graag bij opmerkingen vermelden welke maat slofklompen u wenst.

Mooi pakket met een kaasplankje, keramieken klompje met borsel, een bord met relieftekening, een blik Hollandse stroopwafels en een beker in Delftsblauwe kleuren. 

Een kleine attentie als deze is leuk weggeven! Een venstertasje gevuld met een pakje servetten, een blik Hollandse stroopwafels, een beeldje van het oer-Hollandse Kussend Paar en een zakje met klompjes. 

Een rood Hollands pakket met daarin een pakje servetten, een boerenzakdoek, een blik stroopwafels, onderzetters, een beker een tulpenpen en een koelkastmagneet. 

Een stoer Hollands pakket in de kleuren zwart/wit met daarin een thee- en handdoek, een spaarpot in de vorm van een melkbus gevuld met Hollandse Koeiendrop, een beker en een paar sokken*

*Graag bij opmerkingen vermelden welke maat sokken u wenst.